طرز تهیه گراتن سیب زمینی، غذای ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، خبرنگارانـ گراتن یک نوع غذای فرانسوی است که در ظرف های دیواره کوتاه تهیه می گردد. گراتن به نوعی از تکنیک آشپزی گفته می گردد که در آن غذا زیر لایه ای از نان خرد شده یا پنیر پیتزا قرار می گیرد. در ترکیب گراتن معمولاً از سبیزیجات، گوشت، مرغ، پنیر پیتزا و نان استفاده می گردد. گراتن ها انواع گوناگونی دارند، مانند: گراتن مرغ، گراتن سیب زمینی، گراتن مارچوبه، گراتن کدو، گراتن اسفناج، گراتن پاستا و... .

طرز تهیه گراتن سیب زمینی، غذای ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، گراتن سیب زمینی نوعی از گراتن است که برای تهیه آن از ورقه های نازک سیب زمینی همراه با پنیر، شیر و کره استفاده می گردد. گراتن سیب زمینی روش طبخ بسیار ساده ای دارد و درعین حال غذایی بسیار خوشمزه و مقوی برای اعضای خانواده به خصوص بچه ها محسوب می گردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه گراتن سیب زمینی در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی

سیب زمینی: 500 گرم

شیر: 1 پیمانه

پنیر پیتزا: 200 گرم

کره: 100 گرم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به پنیر پیتزا

پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر های دیگر ارائه می گردد. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می گردد که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند. از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. بعلاوه یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد. در اصل گراتن را با پنیر گراویر تهیه می نمایند که نوعی پنیر مخصوص پخت گراتن است. در کنار پنیر گراویر می توانید از پنیر های دیگر مانند پنیر گودا، پارمزان، موزارلا و فونتینا نیز بهره ببرید.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

1 ـ برای آغاز کار سیب زمینی ها را پس از شستن پوست کنید؛ سپس با یاری یک چاقوی تیز سیب زمینی را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.

2 ـ کره را همانطور که سرد است، به صورت قطعه های کوچک برش بزنید.

3 ـ قالب مورد نظر یا یک ظرف نسوز را آماده کنید. کف ظرف را با یک لایه از ورقه های سیب زمینی بپوشانید. حالا روی سیب زمینی را با پنیر پیتزا بپوشانید و چند تکه کره روی آن بگذارید. لایه بعدی را نیز به همین ترتیب بچینید و این کار را به صورت لایه لایه تاجایی که ظرف شما پر گردد، ادامه بدهید. در آخر روی ظرف را کاملا با پنیر بپوشانید.

4 ـ در مرحله آخر شیر را با نمک و فلفل مخلوط کنید؛ سپس روی گراتن بریزید. ظرف گراتن را در فر 170 درجه سانتیگراد و به مدت 45 تا 60 دقیقه بگذارید تا کاملا بپزد. 5 دقیقه آخر پخت گریل فر را روشن کنید تا روی گراتن هم طلایی گردد. در این مرحله گراتن سیب زمینی خوشمزه شما آماده است که می توانید آن را با سس مورد علاقه تان میل کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه گراتن سیب زمینی، غذای ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گراتن سیب زمینی، غذای ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید