طرز تهیه پاستا تورتلینی
به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، پاستا تورتلینی در اصل مربوط به منطقه امیلیا در ایتالیا است که به صورت سنتی داخل خمیر پاستا را با مخلوطی از گوشت، مارتادلا، پنیر، تخم مرغ و جوز هندی پر میکند و در آب گوشت سرو مینمایند.
پاستا تورتلینی، پاستا شکم پر ایتالیایی است که با مواد مختلف پر می گردد، ولی به صورت صنعتی، خمیر پاستا را با پنیر پر میکنند و بدون خشک کردن، به شکل فریز شده بسته بندی مینمایند.
پاستا تورتلینی در اصل مربوط به منطقه امیلیا در ایتالیا است که به صورت سنتی داخل خمیر پاستا را با مخلوطی از گوشت، مارتادلا، پنیر، تخم مرغ و جوز هندی پر میکند و در آب گوشت سرو مینمایند.
پاستا تورتلینی (به انگلیسی: Tortellini)، یکی از پاستا های اصیل ایتالیایی است که به شکل حلفه ای شکل و مغز پر درون خمیر است. خمیر پاستا تورتلینی باید با مواد مختلف پر گردد و سپس دو طرف خمیر به صورتی که شبیه حلقه یا کلاه گردد روی هم می آید.
خمیر پاستا تورتلینی را میتوان به شکل بالشتک هم تهیه کرد که درونشان را با انواع گوشت و سبزیجات پر میکنند. خمیر یخ زده پاستا تورتلینی که با پنیر پر شده است را می توانید از فروشگاه ها تهیه نمایید و این پاستای خوشمزه را در خانه با سس دلخواهتان بپزید.
مواد لازم پاستا تورتلینی با سس قارچ برای 4 نفر
پاستا تورتلینی 1 بسته
ران مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
ادویه دلخواه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
قارچ 10 عدد
نمک به مقدار لازم
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
اسفناج 300 گرم
پنیر خامه ای 50 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق غذا خوری
ریحان تازه (یا ریحان خشک) 1 مشت (1 قاشق غذا خوری)
پیاز را چهار قاچ کنید.
استخوان های ران مرغ را جدا کنید و با پیاز چرخ کنید و ادویه بزنید.
گوشت چرخ نموده را ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند و رویش را بپوشانید یک ساعت کنار بگذارید.
بعد از استرحت از مواد به شکل قلقلی آماده کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
قارچ ها را حلقه کنیدو با روغن خیلی کم، نمک و چند قطره آبلیمو روی حرارت بالا سرخ کنید که آب نیندازد و سیاه نگردد.
در همان تابه اسفناج خرد شده را جداگانه بریزید و تفت ددهید تا به روغن بیفتد.
پنیر خامه ای و پنیر صبحانه را اضافه کنید.
ریحان را خرد کره به قارچ اضافه کنید و فلفل و نمک بزنید.
تمام مواد را مخلوط کنید و پاستای آبکش شده را اضافه نموده و دو دقیقه دیگر بپزید.
مواد لازم پاستا تورتلینی با نخود
پاستا تورتلینی 680 گرم
نخود فرنگی 280 گرم
کره 2 قاشق سوپ خوری
سیر 1 حبه
پنیر پارمزان نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
نخود فرنگی را آب پز کنید.
پاستا را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آب پز کنید.
یک حبه سیر را رنده کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره در قابلمه تفت دید.
پاستا را به قابلمه اضافه نموده هم بزنید و سپس نخود فرنگی، پنیر و آب پاستا را به همراه کمی نمک و فلفل اضفه نمایید و هم بزندی تا غلیظ گردد.
میتوانید در آخر مقداری پنیر پیتزا روی بشقاب پاستا بپاشید.
مواد لازم پاستا تورتلینی با مرغ و خامه
سینه مرغ بدون استخوان و حبه حبه شده نیم کیلوگرم
ادویه ایتالیایی (ترکیب پودر رزماری، سیر، فلفل قرمز، جعفری خشک، آویشن، ریحان خشک) دو قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
کره دو قاشق غذاخوری
آب مرغ 900 گرم
خامه پرچرب نصف پیمانه
پاستای تورتلینی پنیری نیم کیلوگرم
نخودفرنگی یک پیمانه
پنیر پارمسان نصف پیمانه
برگ ریحان خرد شده یک چهارم پیمانه
مرغ ها را در ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل بخوابانید تا مزه ار گردد.
کره را در یک قابلمه میانه ذوب کنید.
مرغ ها را 3 - 4 دقیقه بدون هم زدن در کره تفت دهید تا یک طرفشان قهوه ای طلایی گردد سپس هم بزنید و 2 دقیقه دیگر بپزید.
آب مرغ و خامه را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.
تورتلینی را اضافه نموده و حرارت را کم کنید و 14 دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید.
نخود فرنگی ها را اضافه نموده 2 - 4 دقیقه دیگر بپزید.
سس این پاستا رقیق خواهد شد.
پنیر پارمزان را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بپزید سپس در ظرف دلخواه بکشید و رویش ریحان بریزید.
منبع: ایسکانیوز
منبع: فرادید