دستور پخت خوراک لوبیا سبز (راگو) با گوشت تکه ای خورشتی????

به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، خوراک لوبیا سبز یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه است که هم می توان آن را مطابق رژیم غذایی گیاهخواران تهیه کرد و بعلاوه می توان آن را با گوشت گوسفند (یا گاو) و مرغ نیز تهیه نمود. خود لوبیا سبز نیز به علت خواص بیشماری که دارد در غذاهای مختلف و انواع خوراک ها از ان استفاده می نمایند. خوراک لوبیا سبز با توجه به خواص بیشمار لوبیا سبز بسیار سالم و برای بدن مفید است. ویتامین ها و مواد مغذی که در لوبیا سبز وجود دارد موجب سلامت پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از عفونت در بدن می گردد. یکی از غذاهای فوری و سریع است و به مواد زیادی احتیاج نیست. با کمی لوبیا سبز تازه و سیب زمینی و گوشت می توانید خوراک لوبیا سبز خوشمزه درست کنید. به جای رب هم میتوانید از گوجه فرنگی تازه بهره ببرید. البته استفاده از سبزیجات مختلف در این خوراک آن را خوشمزه تر می نماید. ما در اینجا در مجله اینترنتی خبرنگاران خوراک لوبیا با گوشت تکه ای را آموزش می دهیم. نام دیگر آن راگو است و شاید به این نام شنیده باشید!

دستور پخت خوراک لوبیا سبز (راگو) با گوشت تکه ای خورشتی????

برای طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی کلیک کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا سبز :

  • لوبیا سبز: 400 گرم
  • گوشت گوسفندی: 400 گرم
  • پیاز:1 عدد بزرگ
  • سیر: 3 حبه
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • آبلیمو تازه: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه خوراک لوبیا سبز :

در مرحله اول برای تهیه خوراک لوبیا سبز، پیاز و سیرها را پوست بگیرید و بشویید و سپس بر روی تخته آشپزخانه، آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.

یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و روغن در آن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ گردد. سپس سیر و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید تفت بدهید. صبر کنید تا مقداری سیر و پیاز نرم شوند. سپس به قابلمه مقداری زردچوبه اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید تا به صورت یکدست با زردچوبه آغشته شوند و مواد را دوباره تفت دهید.

سپس گوشت را آماده کنید. ابتدا گوشت را پاک کنید و بشویید. سپس بر روی تخته آشپزخانه آن را به قطعات نسبتا بزرگ تر از گوشت خورشتی خرد کنید. و به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ گردد. بعد از سرخ شدن گوشت، 3 پیمانه آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم گوشت پخته گردد. بعد از گذشت 20 دقیقه که مقداری گوشت نرم شده است. به قابلمه یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعلاوه مقداری آبلیمو تازه نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا طعم آن ها با یکدیگر مخلوط گردد. سپس دوباره در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته گردد.

هنگامی که گوشت در حال آماده پخته شدن است، به آماده کردن لوبیا سبز مشغول شوید. ابتدا لوبیا ها را پاک کنید و بشویید و سپس در یک صافی قرار دهید تا آب آن کاملا خشک گردد. سپس بر روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با یک چاقوی تیز لوبیا ها را در مقدار 2 سانتی متری و بسیار هماهنگ و منظم خرد کنید. یک مقدار بودن لوبیا ها به خوراک شما جلوه زیبایی می دهید.

سپس یک تابه مناسب را انتخاب کنید و درون آن روغن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ گردد. سپس لوبیاهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و آن را تفت دهید. اگر لوبیا ها را خیلی تفت دهید خواص آن ها از بین می رود. اما از طرف دیگر لوبیاها هر چه بیشتر سرخ شوند، رنگ آن ها پر رنگ تر خواهد شد و در نهایت خوراک لوبیا سبز شما، رنگ بهتری خواهد داشت.

بعد از اینکه تفت دادن لوبیا سبز به خاتمه رسید. آن را به قابلمه گوشت اضافه کنید. سپس مقداری از خوراک لوبیا سبز را بچشید و در صورت لزوم به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس مدتی اجازه دهید تا آب خوراک مقداری دیگر تبخیر گردد و کاملا جا بیفتد.

بعد از آماده شدن خوراک لوبیا سبز آن را در یک کاسه بریزید و به همراه نان سرو کنید.

نکاتی در تهیه خوراک لوبیا سبز:

  • اگر شما رژیم گیاهخواری دارید، می توانید با حذف گوشت یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی و مطابق با رژیم خود درست کنید و بعلاوه تهیه آن به زمان کمتری احتیاج دارد.
  • اگر با گوشت قرمز مشکل دارید می توانید خوراک لوبیا سبز را با مرغ یا بوقلمون نیز بپزید. به این منظور کافی است 500 تا 700 گرم گوشت مرغ یا بوقلمون را تفت دهید و ادامه پختن خوراک لوبیا سبز را از روش های بالا پی بگیرید.
  • اگر از گوشت برای تهیه خوراک لوبیا سبز استفاده می کنید، بهتر است از گوشت مغز ران گوسفند بهره ببرید.
  • برای اینکه خوراک لوبیا سبز رنگ و لعاب بهتری داشته باشد می توانید از هویج نیز در تهیه آن بهره ببرید.
  • برای اینکه خوراک لوبیا سبز شما رنگ و طعم بهتری داشته باشد در انتهای پخته شدن آن، یک قاشق سوپ خوری زعفران آب نموده به قابلمه اضافه کنید.
  • در تهیه خوراک لوبیا سبز می توانید از لپه نیز استفاده کند، تا خوراک شما هم خوشمزه تر گردد و هم ظاهر مجذوب کننده تری داشته باشد. برای این کار 150 گرم لپه را از چند ساعت قبل در مقداری آب بگذارید تا کاملا خیس بخورد. ایم کار باعث می گردد هم لپه ها زود تر پخته شوند و بعلاوه از نفخ شکم جلوگیری می نماید. سپس لپه را در پی گوشت ها تفت دهید.
  • طرز تهیه خوراک لوبیا سبز که در بالا به آن پرداختیم برای چهار نفر مناسب است. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت مواد اولیه را تغییر دهید.
منبع: اُکالا

به "دستور پخت خوراک لوبیا سبز (راگو) با گوشت تکه ای خورشتی????" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت خوراک لوبیا سبز (راگو) با گوشت تکه ای خورشتی????"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید