طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه؛ خوراک بادمجان به روش ایتالیایی

به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، یک غذای تابستانی و فوق العاده لذیذ ایتالیایی که با بادمجان و پنیر پارمزان تهیه می گردد. این غذا نانی است و برای فصل تابستان مناسب است. این غذا به صورت لایه ای تهیه می گردد و کاملا گیاهی است که می توان برای رژیم های گیاه خواری توصیه و سرو نمود.

طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه؛ خوراک بادمجان به روش ایتالیایی

این غذا در فر طبخ می گردد و بسیار خوشمزه است. می توان از این غذا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها تهیه و سرو نمود.

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان2 عدد

پنیر موتزارلا250 گرم

پنیر پارمزان رنده شده3 تا 4 قاشق غذا خوری

ریحان سبز تازه و خرد شده به میزان لازم

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی

روغن زیتون به میزان لازم

گوجه فرنگی تازه پوره شده یا پوره آماده به میزان لازم

سیر له شده 1 تا 2 حبه

ریحان سبز تازه میزانی

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز 1 عدد

طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه

مرحله اول

برای تهیه خوراک خوشمزه ایتالیایی با بادمجان در ابتدای کار، به تهیه سس این خوراک می پردازیم. برای این منظور پیاز ها را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ گردد.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به روغن داغ اضافه نموده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک گردد. سپس سیر له شده را اضافه می کنیم و در آخر گوجه فرنگی ها را پوره می کنیم و یا پوره آماده را به آن اضافه می کنیم. ریحان را هم ریز خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس میزانی نمک و فلفل سیاه اضافه نموده و درب ظرف را می گذاریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد و رنگ بگیرد. در ادامه بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم، سپس در آب و نمک به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله بادمجان ها را پس از گذشت 15 دقیقه روی حوله آشپزخانه قرار می دهیم تا کمی خشک گردد، و در میزانی روغن هر دو طرف آن را سرخ می کنیم. می توانیم بعد از سرخ کردن روی حوله کاغذی قرار دهیم تا روغن اضافی آن برود.

مرحله پنجم

سپس در ظرف پیرکس قرار می دهیم. بعد روی بادمجان ها به صورت یکدست یک لایه پنیر پارمزان رنده شده و پنیر پیتزا موتزارلا رنده شده می پاشیم. هم چنین میزانی ریحان خرد شده ریخته و در آخر، روی آن سس اضافه می کنیم.

مرحله ششم

به همین ترتیب لایه ها را ادامه می دهیم تا همه مواد تمام گردد. سپس ظرف را در فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت حداقل 20 دقیقه قرار می دهیم. می توان این غذا را با نان چیاباتا و یا هر نانی که مورد علاقه هست به صورت گرم و یا سرد سرو کرد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه؛ خوراک بادمجان به روش ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه؛ خوراک بادمجان به روش ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید