کیک با شیر کاکائو، ساده و پفکی

به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، کیک با شیر کاکائو طعمی شبیه به کیک وانیلی دارد و شما می توانید این کیک را مانند دیگر کیک ها با فر و بدون فر تهیه کنید.

کیک با شیر کاکائو، ساده و پفکی

کیک با شیر کاکائو یکی از روش های بسیار ساده برای داشتن یک کیک شکلاتی است. این کیک بافت بسیار خوبی دارد و به خوبی پف می نماید. شما می توانید این کیک خوشمزه را در قالب های طرح دار و مختلف تهیه کنید. برای تزیین این کیک می توانید از سس شکلاتی آماده بهره ببرید. با وبلاگ مایکروتاچ همراه باشید تا طرز تهیه کیک با شیر کاکائو را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کیک با شیر کاکائو

  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • شیر کاکائو 1/2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • نمک 1 پنس

طرز تهیه کیک با شیر کاکائو

مرحله اول

ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس به یاری پیمانه یا یک لیوان فرانسوی دسته دار مواد را مقدار بگیرید. برای پخت در فر باید فر با دمای 180 درجه را روشن کنید تا گرم گردد. برای پخت بدون فر باید یک قابلمه را بردارید و روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم گردد.

مرحله دوم

در ادامه سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را بزنید تا حسابی پف کند تا جایی که وقتی ظرف را بر می گردانید از ظرف بیرون نریزد. زرده را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ و کشدار گردد. بعد روغن مایع را افزوده و 20 ثانیه هم بزنید.

مرحله سوم

در ادامه باید شیر کاکائو را اضافه کنید و مجدد چند ثانیه هم بزنید تا یکدست گردد. آرد و بیکینگ پودر را داخل یک کاسه بریزید و سه بار الک کنید تا یکدست گردد. بعد طی سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک و خیلی آرام هم بزنید. در آخر سفیده را اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا مخلوط گردد ولی پف آن گرفته نگردد.

مرحله چهارم

حالا قالب یا قابلمه مورد نظر را چرب و آردپاشی کنید و کف قالب یا قابلمه کاغذ روغنی قرار دهید. مواد را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با دمای 180 قرار دهید تا بپزد. برای پخت بدون فر باید قابلمه را روی شعله پخش کن گذاشته و روی در قابلمه دم کنی بگذارید تا کیک به مدت 1 ساعت بپزد. با یک روش ساده می توانید شیرینی نعل اسبی را هم در خانه تهیه کنید.

نکات کلیدی در تهیه کیک با شیر کاکائو

  • زمان پخت در فرهای مختلف است و بهتر است مدام آن را چک کنید.
  • برای فر برقی و توستر دما باید روی 160 تنظیم گردد.
  • می توانید زرده و سفیده را جدا نکنید ولی با این کار کیک شما پف بهتری می نماید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از شیرینی خانگی تهیه شونیز خرما با سه قلم مواد را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "کیک با شیر کاکائو، ساده و پفکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک با شیر کاکائو، ساده و پفکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید