چیکن با سس زغال اخته

به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، این غذا پاییزی را باید با سس زغال اخته درست کنید. این سس کمی ترش مزه است که طعم بسیار خوبی به مرغ می بخشد.

چیکن با سس زغال اخته
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان گریل: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 8 عدد ران کوچک مرغ
  • 3/4 پیمانه آب میوه زغال اخته
  • 3/4 پیمانه زغال اخته تازه
  • دو ساقه آویشن تازه
  • 4 قاشق چایخوری شکر قهوه ای

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. تابه نچسب را با روغن چرب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. ¼قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مرغ ها بزنید و 5 دقیقه داخل تابه تفت دهید تا هر دو طرف آنها طلایی شوند. تابه را داخل فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. باید دمای فر را به 180 درجه فارنهایت کاهش دهید.

2- در یک شیرجوش، آب زغال اخته، زغال اخته تازه، آویشن،1/4 قاشق چایخوری و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید مواد بجوشند و 15 تا 20 دقیقه در حالت نیم جوش باقی بمانند تا غلیظ گردد. آویشن را خارج کنید و سس را روی مرغ ها بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 187
  • چربی: 54 گرم
  • کلسترول: 107 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 9 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 26 گرم
  • سدیم: 383 میلی گرم
  • پتاسیم: 275 میلی گرم
  • کلسیم: 20 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "چیکن با سس زغال اخته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چیکن با سس زغال اخته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید