طرز تهیه غذای مجذوب کننده؛ طعمی که زیر دندان می ماند
به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، بهترین ها نوشت: برای درست کردن یک شنیتسل مرغ مجذوب کننده فقط کافی است جسارت استفاده از ادویه های مختلف را داشته باشید؛ همین.
مواد لازم:
سینه مرغ: 1عدد
آب پیاز: نصف پیمانه
آب لیمو: 3 ق س
زعفران دم کشیده: 1 ق س
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: 1 و نیم پیمانه
پودر سیر: 1 ق چ
ادویه کاری: 1 ق چ
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه یا فیله مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را می توانید به میزان هایی که دوست دارید تکه کنید، ولی بهتر است به میزان کف دست و ضخامت 1و نیم تا 2 سانت برش بزنید. بعد گوشت مرغ را از طریق بیفتک کوب یا تیغه پشت چاقو که پهن تر است بکوبیم. برای این کار باید یک نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث می گردد گوشت هنگام کوبیدن پاره نگردد.
2. چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن بهره ببرید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده شد، میزان آن یک و نیم برابر می گردد.
3. با یاری نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمی گردانید و بکوبید. بعد از اینکه سینه تکه شده مرغ کوبیده شده به آن آب پیاز اضافه می کنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت تردتر گردد. اجازه می دهیم 30 دقیقه در آب پیاز، نمک، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد.
4. در مرحله بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و ادویه کاری مزه دار می کنیم. بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه می شکنیم و هم می زنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم مخلوط شوند. مقداری هم زعفران به آن اضافه می کنیم تا خوشرنگ تر گردد.
5. مرغ های آماده شده را ابتدا در آرد سوخاری مزه دار شده می غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ می گذاریم و دوباره در آرد سوخاری می غلطانیم تا همه قسمت های آن به آرد آغشته گردد. تابه مورد نظر را روی حرارت میانه قرار می دهیم و به میزان 1 سانت روغن داخل آن می ریزیم تا کاملا داغ گردد و سپس مرغ های آغشته به آرد را داخل آن قرار می دهیم.
6. حرارت زیر تابه خیلی مهم است. اگر حرارت زیاد باشد باعث می گردد آرد ها زود رنگ تیره بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب می گردد روغن بیشتری جذب گوشت گردد.
منبع: فرارو