با این غذای مقوی سرماخوردگی را شکست دهید
به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، سوپ رشته برترین غذا برای دوران سرماخوردگی و مریضی است که می توانید خیلی راحت بدون مرغ آن را تهیه کنید.
به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، در طول سرماخوردگی غذاهایی مانند سوپ و آش سبک جایگزین خوبی برای غذاهای چرب و سرخ کردنی هستند و به همین علت شما می توانید از انواع سوپ ها در این دوران بهره ببرید تا هم میل و اشتهای خود را از دست ندهید و هم تنوع در غذاهای خود داشته باشید.
چون در این سوپ از مرغ استفاده نشده است در یک ساعت آماده می گردد و البته می توانید برای مقوی کردن این سوپ از کمی پای مرغ و یا گردن بهره ببرید.
مواد لازم
سیب زمینی: 1 عدد
هویج: 2 عدد
پیاز بزرگ: 1 عدد
شلغم: 1 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
رشته سوپی: 100 گرم
عصاره مرغ: 1 عدد
قارچ: 5 عدد به دلخواه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز زردچوبه: به اندازه لازم
طرز تهیه
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و یا می توانید مواد را رنده درشت بزنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. هویچ را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و یا رنده درشت بزنید. گوجه فرنگی را نیز رنده یا پوره کنید. قارچ ها را اسلایس کنید. شلغم را نیز پوست بگیرید و خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
داخل یک قابلمه همه مواد خرد شده بالا را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سبزیجات تفت بخورند و بعد عصاره مرغ را پودر و به همراه ادویه ها اضافه کنید. دقت کنید عصاره های مرغ خود حاوی نمک هستند و بهتر است در پایان نمک سوپ رشته برای سرماخوردگی را کنترل کنید.
مرحله سوم: پخت سوپ رشته برای سرماخوردگی
بعد از این که مواد کمی تفت خوردند و عطر ادویه ها آزاد شد و آب اضافه گوجه فرنگی کشیده شد باید روی مواد آب جوش بریزید. ابتدا حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید تا سوپ جا بیفتد و سبزیجات داخل آن پخته گردد، این مرحله ممکن است یک ساعت طول بکشد.
مرحله چهارم: تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی
بعد از 50 دقیقه باید رشته سوپی خود را که می توانید از رشته های طرحدار یا ساده بهره ببرید، به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و برای 15 دقیقه زمان دهید تا رشته ها پخته و نرم گردد و بعد از این زمان سوپ را داخل بشقاب کشیده و با آبلیموترش سرو کنید. نوش جان
منبع: بهترین ها
منبع: همشهری آنلاین