7 مورد از خواص چای دارچین را بشناسید

به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، دارچین یکی از معجزه گرترین گیاهان موجود در طبیعت است که از تمام اجزای آن به هر شکلی می توان استفاده کرد. خواص چای دارچین باعث شده که این نوشیدنی به یک نوشیدنی پرکاربرد و محبوب در میان ایرانیان تبدیل گردد.

7 مورد از خواص چای دارچین را بشناسید

خواص چای دارچین بیشتر به سبب وجود آنتی اکسیدان های فعال آن است که می تواند برای انواع بیماری ها مناسب باشد. همراه وبلاگ مایکروتاچمگ با خواص این ادویه پرکاربرد ایرانی آشنا شوید.

خواص چای دارچین

چای دارچین که از ترکیب دارچین و آب جوش تهیه می گردد، خواص متعددی دارد که می تواند به بهبود سلامت بدن یاری کند. در ادامه مطلب به آنالیز چند مورد از خواص این چای خوشمزه خواهیم پرداخت.

خواص چای دارچین برای لاغری

دارچین می تواند به تنظیم سطح قند خون و کاهش اشتها یاری کند. با کاهش اشتها در فرایند کاهش وزن تاثیر بسیار زیادی دارد.

کنترل بیماری قند

سطح قند خون بدن با استفاده از چای دارچین بسیار پایین می آید و این چای یکی از مفیدترین نوشیدنی ها برای افراد مبتلا به دیابت نوع دو است.

خواص چای دارچین برای سرماخوردگی

دارچین با افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن یاری بسیاری به جلوگیری از بروز علائم سرماخوردگی و بیماری های فصلی می نماید.

از بین بردن سلول های سرطانی

آنتی اکسیدان های موجود در دارچین پس از مصرف چای دارچین به مقابله با اکسیداتیو سلول ها مشغول می شوند. این کار به سلامت سلول ها و بافت ها یاری می نماید و از سرطانی شدن سلول ها جلوگیری می نماید.

خواص چای دارچین برای معده

دارچین خاصیت ضدباکتریایی و ضدقارچی دارد که می تواند به پاکسازی دستگاه گوارش از انواع میکروب ها یاری کند. با پاکسازی دستگاه گوارش از میکروب های بیماری زا به خصوص میکروب معده، می توان انتظار داشت که عملکرد معده و روده و دستگاه گوارش بهتر گردد.

یاری به کاهش التهاب سلول ها

تعدادی از ترکیبات موجود در دارچین، مانند کورسیتین، می توانند به کاهش التهاب ها در بدن یاری نمایند.

خواص چای دارچین بعد از غذا

پزشکان طب سنتی تاکید دارند که بعد از غذاهای چرب دارچین بخورید. دارچین به از بین بردن چربی های مضر یاری فراوانی می نماید درحالی که اندازه کلسترول خون را نیز کنترل می نماید.

انواع مختلف دارچین

دارچین انواع مختلفی دارد که مورد استفاده قرار می گیرد. با مصرف چای زردچوبه هم می توانید به سلامت کبد خود یاری کنید.

درخت دارچین

این نوع به طور معمول به عنوان طعم دارچین اصلی شناخته می گردد. منشا دارچین عمدتا کشورهای گرمسیری مانند سری لانکا است. ساختار آن نرم است، برگ های آن به سادگی آسیاب می شوند و کمتر از انواع دیگر تندی دارد.

دارچین معطر

دارچین معطر نسبت به نوع دارچین اصلی دارای ساختار سخت تری است که آن را برای خرد و آسیاب کردن کمی سخت می نماید. این نوع دارچین بیشتر در بخش هایی از ژاپن و چین یافت می گردد.

سخن آخر

باید این را در نظر داشته باشید که دارچین یک گیاه با طبع بسیار گرم است که ممکن است باعث ایجاد حساسیت های زیادی برای برخی از افراد گردد. اگر به بهره مندی از خواص چای دارچین علاقه دارید باید آن را به اندازه معقول و در صورت داشتن حساسیت زیر نظر پزشک مصرف کنید. اگر چای دارچین را برای لاغری استفاده می کنید مصرف روزانه آن باید بین دو تا چهار گرم باشد.

منبع: پیام دلتا

به "7 مورد از خواص چای دارچین را بشناسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 مورد از خواص چای دارچین را بشناسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید