دستگاه های اجرایی هندیجان برای چشم انداز ها برنامه ریزی داشته باشند
به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، دریایی گفت: در جهت خدمت رسانی، مدیران ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان در سال نو برنامه های اجرایی خود را به صورت مدون ارائه کنند.

عبدالحسن دریایی می گوید: ادارات و دستگاه های دولتی باید نهایت تعامل و همکاری را در امورات اداری و اجرایی داشته باشند و مدیران دولتی باید برای تحقق اهداف و برنامه های دولت و برطرف کردن مسائل مردم شبانه روز پای کار باشند.
او افزود: شعار اصلی دولت مردمی تکریم مردم است؛ تکریم ارباب رجوع و احترام به مردم اصلی ترین رویکرد دستگاه های اجرایی در شهرستان باید باشد و مدیران باید با همت مضاعف و کار جهادی در وقت اداری و غیر اداری و ایام تعطیل به فکر خدمت و گره گشایی از کار مردم باشند.
نماینده عالی دولت در هندیجان در پایان گفت: وجود ظرفیت های بزرگ در حوزه های مختلف شهرستان می تواند موجبات توسعه و رشد شهرستان را فراهم کند از تلاش های مجموعه کادر بهداشت و درمان و مدافعان سلامت در مقابله با بیماری منحوس کرونا قدردانی و تشکر می کنیم.
وبلاگ مایکروتاچ خوزستان اهواز
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان