خبرنگاران سال جاری 29 درصد قارچ خوراکی کشور در استان تهران فراوری شد

به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، تهران- خبرنگاران- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به توسعه واحدهای گلخانه ای در این استان گفت: سال جاری 39 هزار و 650 تن قارچ که 29 درصد قارچ خوراکی کشور است در استان تهران فراوری شد.

خبرنگاران سال جاری 29 درصد قارچ خوراکی کشور در استان تهران فراوری شد

کریم ذوالفقاری روز دوشنبه در این باره به خبرنگار وبلاگ مایکروتاچ گفت: 105 واحد پرورش قارچ در استان تهران فعال است که شهرستان های ملارد و شهریار بیشترین واحدهای فراوریی این محصول را به خود اختصاص داده اند.

وی با بیان اینکه استان تهران قطب فراوری قارچ کشور است اضافه کرد: 29 درصد قارچ فراوریی کشور در این استان فراوری می گردد و واحدهای فعال علاوه بر فراوری قارچ در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی این محصول نیز فعال هستند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ادامه داد: بیش از 10 درصد واحدهای پرورش قارچ در کنار فراوری ، صنایع تبدیلی و تکمیلی جانبی نیز دارند و همچنین 5 واحد فراوری کمپوست قارچ در استان تهران فعال است.

وی تاکید نمود: میزان مصرف آب برای پرورش قارچ بسیار کم است و با توجه به فاصله کوتاه 50 تا 70 روزه کاشت تا برداشت آن به لحاظ مالی مقرون به صرفه است.

به گفته ذوالفقاری، استان تهران با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و همچنین توسعه واحدهای پرورش قارچ در صندلی برتر در فراوری این محصول واقع شده است.

قارچ خوراکی دارای سه نوع ویتامین دی، سی و ب یک است و به دلیل پروتئین بالا می تواند جایگزین بسیار خوبی برای مصرف گوشت و دیگر مواد غذایی باشد.

وی اعلام نمود: سال گذشته میزان فراوری قارچ در استان تهران حدود 36 هزار تن بود که این میزان سال جاری به 40 هزار تن رسید.

استان تهران دارای 187 هزار هکتار اراضی کشاورزی است.

این استان در فراوری قارچ سرآمد کشور است و واحدهای این محصول بیشتر در شهرستان های شهریار، ملارد، پاکدشت، ورامین و پیشوا فعال است.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران سال جاری 29 درصد قارچ خوراکی کشور در استان تهران فراوری شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران سال جاری 29 درصد قارچ خوراکی کشور در استان تهران فراوری شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید