کارخانه داروگر دوباره باز شد
به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، نایب رئیس کانون عالی شورا های اسلامی کار کشور، گفت: پلمب کارخانه داروگر امروز باز شد و کارگران اخراجی به محل کار خود بازگشتند.
به گزارش فارس، علی خدایی با اشاره به برگزاری جلسه اضطراری هیئت مدیره کانون هماهنگی شورا های اسلامی کار استان تهران درباره کارگران شرکت داروگر، گفت: با توجه به اخراج کارگران و پلمب کارخانه داروگر که طی روز های گذشته به وسیله کارفرما اجرا شده بود، امروز جلسه ای برای برطرف این مسائل در مقابل کارخانه داروگر برگزار گردید.
وی با بیان اینکه در این جلسه کارگران اخراجی، نماینده اداره کار، وکیل شرکت داروگر و بعلاوه نمایندگان شورای اسلامی کار حضور داشتند، اضافه نمود: پیرو بحث و آنالیز های صورت گرفته در جلسه مذکور که پیش از آن برگزاری آن به مراجع استان اطلاع داده شده بود؛ توافقاتی صورت گرفت و در نتیجه کارخانه از پلمب خارج و در واحد فراوری کارخانه باز و کارگران اخراجی به محل کار خود بازگشتند.
رئیس هیات مدیره شورای اسلامی کار استان تهران گفت: بعلاوه برای حل مسائل مربوط به حوزه روابط کار و کارگر نیز مقرر شد که اداره کل کار یک شعبه ویژه در نظر بگیرد تا سریعا مسائل این بخش رسیدگی و حل گردد.
وی بیان داشت: در رابطه با رسیدگی به مسائل و مسائل حقوقی و مالیاتی شرکت داروگر نیز مقرر شد تا مسائل به وسیله کارفرما پیگیری گردد.
نایب رئیس کانون عالی شورا های اسلامی کار کشور با بیان اینکه تشخیص اینکه در رابطه با مسائل مالیاتی و مسائل پیش آمده در مورد شرکت داروگر اداره مالیات درست می گوید یا کارفرما، با ما نیست، گفت: کوشش می کنیم تا مسائل کارگران حل گردد و درخواست ما از مسئولین این است که هر چه زودتر آنالیز مسائل شرکت در مورد مالیات و ... انجام گردد تا مشکل کارگران حل گردد.
وی گفت: البته از جانب نهاد های مختلف قول همکاری داده شده است تا در اسرع وقت به اختلاف پیش آمده بین کارفرما و اداره مالیات رسیدگی گردد و لذا ما نیز این مسئله را به مراجع رسیدگی می سپاریم و آن چیزی که اکنون برای شورای اسلامی کار حائز اهمیت است از سرگیری فراوری در این کارخانه است.
وی اضافه نمود: کارفرما مدعی است که اموال خود را به اداره مالیات معرفی نموده و اگر برای وی حسابی باز گردد می تواند فراوری را از سر گیرد ضمن اینکه وی بر این اعتقاد است است که این کارخانه از ظرفیتی برای ایجاد 8 هزار اشتغال برخوردار است.
در روز های گذشته کارخانه داروگر پلمب و کارگران این کارخانه به وسیله کارفرما اخراج شدند.
گفته می گردد علت این اتفاقات کشمش بین اداره مالیات و مالک کارخانه است.
هلدینگ سهامی عام کف که داروگر یکی از شرکت های زیرمجموعه آن است، صابون، شامپو و سایر مواد شوینده فراوری می نماید. شرکت سهامی عام کف، شامل چندین زیر مجموعه بوده از جمله شرکت تولی پرس و داروگر و در مجموع چندین شرکت زیرمجموعه در بخش های غذایی، دارویی، بهداشتی و شوینده است.
منبع: فرارو