اینفوگرافیک ، ورودی این ایستگاه مترو مخصوص معلولان است ، 10 خدمتی که در متروی جنوب تهران به این افراد ارائه می گردد
به گزارش وبلاگ مایکروتاچ، ورودی سوم ایستگاه متروی بریانک با 4 دستگاه آسانسور و تمرکز روی استفاده آسان تر افراد کم توان جسمی و حرکتی از شبکه متروی مرکز احداث و در قالب شنبه های امید و افتخار بهره برداری شد.

به گزارش خبرنگار وبلاگ مایکروتاچ، ایستگاه بریانک در خط 7متروی تهران و در محدوده محله ای به همین نام واقع شده است. این ایستگاه در مرز منطقه ها 10 و 11 قرار داشته و امکان دسترسی مسافران به بزرگراه شهید نواب صفوی، خیابان بریانک و محلات پیرامونی پل قزوین را فراهم می سازد. پیش از این، ورودی های شمالی و غربی ایستگاه مذکور افتتاح شده بودند و حالا نوبت به بهره برداری از ورودی جنوبی در ابتدای خیابان گلبن رسیده تا در خدمت مسافران شبکه مترو قرار گیرد.
امکانی نو برای افراد کم توان جسمی و حرکتی
- ورودی سوم ایستگاه متروی بریانک به 4دستگاه آسانسور مجهز شده و با تمرکز روی استفاده آسان تر افراد کم توان جسمی و حرکتی از شبکه متروی مرکز احداث شده است. در فرایند ساخت و تجهیز ورودی جنوبی ایستگاه مذکور، استفاده حداکثری از تولیدات داخلی مدنظر قرار گرفته که این امر ضمن کاهش هزینه های پروژه، تسریع در تأمین قطعات را در پی داشته است.
راه اندازی 4آسانسور استاندارد
- ایستگاه بریانک با 15300مترمربع زیربنا، یکی از ایستگاه های بزرگ خط7 به شمار می آید. طول سکوی ایستگاه 160متر بوده و عمق آن از سطح زمین حدود 23متر است. در بهره برداری از ورودی جنوبی ایستگاه مورد اشاره، هر 4آسانسور نصب شده، راه اندازی خواهند شد.
پایانه تاکسیرانی در کنار ورودی سوم
- برای احداث و راه اندازی ورودی سوم ایستگاه متروی بریانک، حدود 1200مترمکعب خاکبرداری، 540مترمکعب بتن ریزی، 600مترمربع سنگ کاری و آجرکاری و 50تن آرماتوربندی و آهن آلات صورت گرفته است تا کیوسکی به مساحت 350مترمربع با صرف هزینه ای بالغ بر60میلیارد تومان آماده گردد. این اعداد و ارقام البته غیر از عملیات عمرانی صورت گرفته برای محوطه سازی پیرامونی ایستگاه محاسبه شده است. لازم به ذکر است شهرداری منطقه10 با ساخت پایانه تاکسیرانی در محوطه مجاور ورودی جنوبی ایستگاه بریانک، امکان تبادل مسافر بین مدهای متنوع حمل ونقل عمومی را عینیت بخشیده است.